צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
ספייסי מיונז
בשלנים מעולים יודעים שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים - למשל במיונז שמוגש לשולחן, שהוא לא רגיל אלא חרפרף ועוקצני, ספייסי מיונז כמו שמגישים במסעדות. רוצים להיות מאלה? זה המתכון, והוא סופר פשוט
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 06/05/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
שלושת רבעי כוס מיונז (איזה שאוהבים)
2 כפות רוטב סרירצ'ה
כפית מיץ ליים או לימון
רבע כפית צ'ילי יבש
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב בקערה מיונז עם רוטב סרירצ'ה.
2 מוסיפים מיץ ליים או לימון וצ'ילי יבש, ומערבבים.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!