אוכל
תמונת AVI׃ חדשות1 ערוץ 2

גואקמולה - ממרח אבוקדו פיקנטי

סלט אבוקדו להגשה עם נאצ'וס

תמי סירקיס אקרמן | תוכנית הבוקר של קשת | פורסם 29/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.7 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

לגאוקמולה קוראים גם "סלסלה ורדה" - "סלסה ירוקה". היא מתאימה מאוד להגשה עם נאצ'וס - חטיפים פריכים על בסיס תירס.

מרכיבים :

2 אבוקדו בשלים
1 בצל קטן, קצוץ דק
1 עגבנייה
1 כף עלי כוסברה קצוצים
1 כף מיץ לימון טרי
חצי כפית קליפת לימון מגוררת
כמה טיפות טבסקו

אופן ההכנה:

מקלפים את האבוקדו ומוציאים את החרצן. במעבד מזון או בקערה עם מזלג מועכים את האבוקדו למחית לא חלקה מדי. מוסיפים את יתר החומרים ומתבלים בטבסקו לפי הטעם.מגישים את הגאוקמולה עם נאצ'וס פריכים.