באניה קאודה
מטבל לירקות איטלקי
גיל חובב | השף המעופף
| פורסם 09/08/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חצי כוס שמן זית
8 פילטים של אנשובי ללא השמן שלהם
5 שיני שום מעוכות
100 גרם חמאה
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 יוצקים שמן לסיר בינוני. מוסיפים חמאה ומבשלים עד שמבעבע. 2. מוסיפים אנשובי ושום ומערבבים על אש בינונית עד שהאנשובי נמס. 3. מפלפלים ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה. 4. טובלים ברוטב ירקות קצוצים גס או פרוסות לחם כפרי קטנות ואוכלים.