צילום׃ derausdo, Istock
רוטב תפוז בלסמי
רוטב קליל ודל שומן שמתאים לסלטים בסגנון איטלקי או ים תיכוני
ליה אור | mako
| פורסם 27/09/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1 כפית חרדל דיז'ון
2 כפיות חומץ בלסמי
1 תפוז גדול סחוט למיץ
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל המרכיבים ושומרים בצנצנת אטומה.
* נשמר לשבועיים-שלושה.
* מתאים לסלטים עם עגבניות מיובשות, עלי תרד, לבבות ארטישוק או גרגרי חומוס, ובעצם כל שילוב מהמטבח האיטלקי או הים תיכוני.