אוכל
צילום׃ derausdo, Istock

רוטב תפוז בלסמי

רוטב קליל ודל שומן שמתאים לסלטים בסגנון איטלקי או ים תיכוני

ליה אור | mako | פורסם 27/09/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 כפית חרדל דיז'ון
2 כפיות חומץ בלסמי
1 תפוז גדול סחוט למיץ

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את כל המרכיבים ושומרים בצנצנת אטומה.

* נשמר לשבועיים-שלושה.

* מתאים לסלטים עם עגבניות מיובשות, עלי תרד, לבבות ארטישוק או גרגרי חומוס, ובעצם כל שילוב מהמטבח האיטלקי או הים תיכוני.