אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

ממרח קישואים וקשיו

נמאס לכם מהכריך הרגיל והמשעמם? זה הזמן לאמץ מתכון חדש, לממרח שמשדרג כל פרוסה

ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל | פורסם 25/04/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 כוס אגוזי קשיו

5 קישואים כהים או בהירים

2 שיני שום כתושות

1 כף שמן זית

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 משרים את אגוזי הקשיו במים רותחים למשך חצי שעה (או במים רגילים למשך לילה), ומחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

2 מערבבים בכלי קטן את שמן הזית והשום עם המלח והפלפל. חותכים את הקישואים לרצועות לאורך ומושחים אותם בתערובת השמן והשום. מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות, עד שהקישואים משחימים קלות. מצננים.

3 מסננים את אגוזי הקשיו וטוחנים יחד עם הקישואים במעבד מזון לכדי ממרח אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.

4 מגידים על לחם או טוסטונים עם ביצה קשה מלמעלה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!