אוכל
צילום׃ תומר פרת

צ'ימיצ'ורי

רוטב הדגל של ארגנטינה - משמש כמשרה או רוטב לבשרים ואמפנדות

רוני מנדלמן | mako | פורסם 16/09/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 144 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

חבילה וחצי פטרוזיליה, קצוצה דק
בצל וחצי, קצוץ לקוביות
גמבה גדולה קצוצה
7-8 שיני שום טרי כתושות
150 מ"ל שמן רגיל (קצת יותר מחצי כוס)
150 מ"ל חומץ לבן (קצת יותר מחצי כוס)
חצי כף מלח
פלפל שחור טחון
מעט אורגנו יבש
מעט שבבי צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את כל החומרים ומכניסים למקרר. הרוטב צריך לנוח בקירור יממה בערך, עד שהתבלינים והחומץ מקבלים את החריפות העדינה שמתלבשת כל כך טוב על האמפנדס והבשר.