אוכל
צילום׃ Mary Ellen Bartley, GettyImages IL

גבינת לבנה ביתית

מתכון של טארק שהואן

טארק שהואן | | פורסם 19/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.9 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

1 קילו גבינת שמנת 9 אחוז
6 שיני שום כתוש
150 גרם שמן זית
200 גרם בצל ירוק
מלח פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מעבירים את הגבינה לבד חיתול, את הבד שמים במסננת במקרר למשך 3 ימים. 2. במעבד מזון טוחנים את כל החומרים עד לקבלת תערובת חלקה. 3. אחרי שלושה ימים מאחדים את הגבינה עם התערובת השמן והבצל הירוק ומגישים לצד פיתות חמות ושמן זית.