צילום׃ Mary Ellen Bartley, GettyImages IL
גבינת לבנה ביתית
מתכון של טארק שהואן
טארק שהואן |
| פורסם 19/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
1 קילו גבינת שמנת 9 אחוז
6 שיני שום כתוש
150 גרם שמן זית
200 גרם בצל ירוק
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מעבירים את הגבינה לבד חיתול, את הבד שמים במסננת במקרר למשך 3 ימים. 2. במעבד מזון טוחנים את כל החומרים עד לקבלת תערובת חלקה. 3. אחרי שלושה ימים מאחדים את הגבינה עם התערובת השמן והבצל הירוק ומגישים לצד פיתות חמות ושמן זית.