אוכל
יח``צ׃ רונן מנגן, יחסי ציבור

פונדו קממבר זוגי

בשילוב גבינות ישראליות ויין ישראלי

יוסי אלסברג | תנובה | פורסם 03/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 כיכר קממבר
3 כפות חרדל דיזון
1 כף דבש
2 כפות אגוזי פקאן שבורים
1 כף יין לבן

אופן ההכנה:

1 מערבבים את החרדל עם הדבש והיין. 2. טובלים בתערובת את כיכר הקממבר.מניחים בתבנית אפיה ומניחים מעל את האגוזים.אופים ב 200 מעלות ל 4 דקות . 3. מגישים לצד קרוסטיני באגט ויין לבן צונן.