צילום׃ rimglow, Istock
רוטב צרפתי שיכור
שילוב של חומץ בן יין, שום, חרדל ודבש שמשדרג כל סלט וכמעט לא מוסיף לו קלוריות
ליה אור | mako
| פורסם 27/09/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1 שן שום כתושה
2 כפיות חומץ בן יין אדום
1 כפית חרדל דיז'ון
1 כפית דבש
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל המרכיבים (אפשר במעבד מזון). שומרים בצנצנת אטומה.
* נשמר לשבועיים.
* רוטב שהולך עם כל סלט. מומלץ על עלי ארוגולה, צנוברים, עגבניות ומלפפונים.