אוכל
צילום׃ MARIA TOUTOUDAKI, Istock

מטבל חציל

טעים גם כנשנוש וגם בסנדוויץ'

| המטבח | פורסם 27/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 1.7 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5 חצילים
1-2 שיני שום
1/2 ליטר ציר ירקות
מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

חורכים את החצילים מעל להבת הגז עד שקליפתם נשרפת. מניחים את החצילים על משטח העבודה כדי שיתקררו מעט. קולפים את החצילים ומניחים את בשרם במסננת, מניחים להם לשהות במסננת מספר דקות. מעבירים את החצילים הקלופים לבלנדר, מוסיפים את ציר הירקות, שמן הזית, שיני השום מלח ופלפל. טוחנים למחית חלקה, טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.