אוכל
צילום׃ istockphoto

חילבה

המתכון שיטבל לכם את הארוחה

ישראל אהרוני | דרך האוכל | פורסם 29/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 80 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כוס חילבה גרגירים
3 כוסות מים
1 כפית שטוחה מלח דק
סחוג ירוק לפי הטעם.

אופן ההכנה:

בוררים את הגרגרים ומשרים במים ללילה. לאחר מכן שוטפים את הגרגירים במים. טוחנים את החילבה עם שתי כפות מים קרים. תוך כדי הקצפה מוסיפים שלוש כפות מים, מספר פעמים, עד שמקבלים את הצבע הנכון. לפני סוף ההקצפה מוסיפים מלח. לסיום מוסיפים סחוג ירוק לפי טעם.