אוכל
תמונת AVI׃ mako

רוטב שמנת, פטריות וערמונים לניוקי

מתכון לרוטב מיוחד וטעים עם שני סוגי פטריות שיתחבר מצוין לניוקי. הדהימו את האורחים שלכם בפחות מחצי שעה של עבודה

שקד שנרך | מאסטר שף | פורסם 03/05/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.1 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

המצרכים:

מיכל וחצי שמנת מתוקה

40 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות, ששרו במים רותחים כחצי שעה

סלסלה וחצי של פטריות שמפיניון טריות

מעט ערמונים מקולפים

מלח ופלפל

שורש פטרוזיליה מגורר

להגשה: פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1 מביאים את השמנת לרתיחה במחבת.

2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כרבע שעה, עד שהרוטב מסמיך.

3 מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!