אוכל
צילום׃ mako

מרינדה לעוף מוקפץ

מתכון של איריס מאיר מנס ציונה

איריס מאיר מנס ציונה | מצעד האוכל הישראלי | פורסם 22/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.7 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקילו חזה עוף פרוס לרצועות:
3 כפות רוטב סויה
כף דבש
2 שיני שום כתושות
כפית זנגוויל קצוץ דק
כף סאקה (יין אורז)
פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

ההכנה: 1. מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את העוף לשעתיים (רצוי במקרר). 2. מוציאים את העוף מהרוטב, ומקפיצים בווק או במחבת עם מעט שמן.