צילום׃ mako
מרינדה לעוף מוקפץ
מתכון של איריס מאיר מנס ציונה
איריס מאיר מנס ציונה | מצעד האוכל הישראלי
| פורסם 22/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לקילו חזה עוף פרוס לרצועות:
3 כפות רוטב סויה
כף דבש
2 שיני שום כתושות
כפית זנגוויל קצוץ דק
כף סאקה (יין אורז)
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
ההכנה: 1. מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את העוף לשעתיים (רצוי במקרר). 2. מוציאים את העוף מהרוטב, ומקפיצים בווק או במחבת עם מעט שמן.