צילום׃ עודד קרני
רוטב ירקות לפסטה
מתכון לרוטב פסטה עשיר וטעים
| טבע הריפוי
| פורסם 27/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 שיני שום כתושות
2 כפות מרק צח מירקות
2 כוסות פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לריבועים
סלסילה קטנה של עגבניות שרי
פלפל אדום חתוך לרצועות דקיקות
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם ציפוי אל- דבק ומאדים את השום במרק. מוסיפים פיטריות ומבשלים במשך 3-5 דקות. מוסיפים עגבניות ופלפל ומבשלים במשך 2-3 דקות נוספות. מתבלים במלח לפי הטעם ומגישים.