צילום׃ עודד קרני
רוטב גזר וזנגביל
חגיגה צבעונית של טעמים וניחוחות
| טבע הריפוי
| פורסם 27/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
כוס גזר קלוף וקצוץ
שליש כוס בצל קצוץ
1 וחצי כוסות מרק צח מירקות
רבע כוס רכז תפוחים קפוא
כפית זנגביל טרי מגורר
2 כפות יוגורט 0% שומן
מלח ופלפל שחור טרי
אופן ההכנה:
מחממים מחבת גדולה עם ציפוי אל- דבק מעל להבה בינונית ומאדים את הגזר ואת הבצל ב 2 כפות מרק צח עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את שארית המרק ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 15 דקות. מוסיפים מיץ תפוזים וזנגביל ומבשלים במשך דקה נוספת. מעבירים את תכולת המחבת לממחה או למעבד מזון, מוסיפים יוגורט ומערבלים למחית חלקה. מתבלים במלח ובפלפל. מגישים חם.