צילום׃ דן-יה שוורץ
ממרח חלבה ביתי
איך להכין בעצמכם את הממתק האהוב
| טבע הריפוי
| פורסם 27/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 כפות טחינה גולמית טבעית
1 כף דבש
1/4 כפית קינמון
1 כפית מיץ לימון
1 כף אבקת חרובים
אופן ההכנה:
לערבב את הטחינה עם הדבש ומיץ הלימון, להוסיף את הקינמון ואבקת החרובים ולערבב לתערובת אחידה. לשים את התערובת בצנצנת ולשים במקרר. ניתן להוסיף 1 כף שקדיה לתערובת (השקדיה עשויה שקדים טחונים ודומה במרקמה ובטעמה לטחינה- ניתן להשיג אותה בחנויות טבע)
לא חובה למרוח את החלבה, אפשר פשוט לאכול עם כפית.