אוכל
צילום׃ דן-יה שוורץ

ממרח חלבה ביתי

איך להכין בעצמכם את הממתק האהוב

| טבע הריפוי | פורסם 27/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 47 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כפות טחינה גולמית טבעית
1 כף דבש
1/4 כפית קינמון
1 כפית מיץ לימון
1 כף אבקת חרובים

אופן ההכנה:

לערבב את הטחינה עם הדבש ומיץ הלימון, להוסיף את הקינמון ואבקת החרובים ולערבב לתערובת אחידה. לשים את התערובת בצנצנת ולשים במקרר. ניתן להוסיף 1 כף שקדיה לתערובת (השקדיה עשויה שקדים טחונים ודומה במרקמה ובטעמה לטחינה- ניתן להשיג אותה בחנויות טבע)

לא חובה למרוח את החלבה, אפשר פשוט לאכול עם כפית.