אוכל
צילום׃ עודד קרני

רוטב עגבניות ופלפלים קלויים

מתכון לרוטב מושלם שמתאים במיוחד לירקות ופסטה

| טבע הריפוי | פורסם 27/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

בצל גדול קלוי בתנור ופרוס
‏2 שיני שום קלויות בתנור וקלופות
‏2 עגבניות גדולות קלופות מנוקות מגרעינים וקצוצות‏
‏2 פלפלים אדומים קלויים בתנור קלופים וקצוצים‏
חצי כוס מרק צח מירקות
‏2 כפות ריחן טבעי טרי חתוך לרצועות דקיקות
חצי כפית חומץ משובח (רצוי בלסמי)‏
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

שמים את כל החומרים במעבד מזון ומערבלים לרוטב חלק. מתבלים לפי הטעם. ‏מחממים לפני ההגשה.