צילום׃ עודד קרני
רוטב עגבניות ופלפלים קלויים
מתכון לרוטב מושלם שמתאים במיוחד לירקות ופסטה
| טבע הריפוי
| פורסם 27/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
בצל גדול קלוי בתנור ופרוס
2 שיני שום קלויות בתנור וקלופות
2 עגבניות גדולות קלופות מנוקות מגרעינים וקצוצות
2 פלפלים אדומים קלויים בתנור קלופים וקצוצים
חצי כוס מרק צח מירקות
2 כפות ריחן טבעי טרי חתוך לרצועות דקיקות
חצי כפית חומץ משובח (רצוי בלסמי)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים במעבד מזון ומערבלים לרוטב חלק. מתבלים לפי הטעם. מחממים לפני ההגשה.