אוכל
צילום׃ דרור כץ, יחסי ציבור

החרוסת של פסקל

חרוסת קלה להכנה ונפלאה בטעמה

פסקל פרץ-רובין | http://www.pascalpr.co.il/ | פורסם 24/03/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 47 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

500 גרם תמרים, מעוכים
3/4 - 1 כוס יין אדום מתוק
200 גרם אגוזי קליפורניה, גרוסים דק
100 גרם שקדים, טחונים דק
1/2 כוס סילאן-דבש תמרים
1/2 תפוח עץ גרני סמית, קלוף ומגורר דק או בננה מרוסקת
1/2 כפית קינמון, טחון
1/4 כפית ציפורן, טחון
1/4 כפית זנגביל
קורט פלפל שחור
לקישוט: שקדים גרוסים או שומשום

אופן ההכנה:

1 מניחים את התמרים בסיר, מוסיפים את הסילאן והיין ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב.

2 מוסיפים את שאר החומרים ובוחשים לעיסה אחידה ומוצקה.

3 מסירים מהאש, מחכים שיצטנן מעט, יוצרים כדורים מגלגלים בשקדים או בגרגרי השומשום ומניחים לייבוש.