אוכל
צילום׃ jupiter images

רוטב לסטייק של לימור אוליאל

אחד משלושת המתכונים לתיבול סטייק שעלו לגמר

לימור אוליאל | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 28/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.1 39 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לשני סטייקים בגודל של כ-500 גרם כל אחד

4 שיני שום
2 כפות ג'נג'ר טרי מגורר
1 כף קליפת תפוז מגוררת
1 כף קליפת לימון מגוררת
1 כפית זרעי כמון שלמים
1 כפית פלפל שחור גרוס
1כפית מלח גס
1/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1 כותשים את כל החומרים במכתש ומרסקים עד לקבלת משחה גסה. 2. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית ומערבבים היטב. 3. לשים את המרינדה על הסטייקים ומשרים כשעתיים. 4. במהלך הצלייה מברישים את הסטייקים בשמן זית בעזרת מברשת העשויה מעלי רוזמרין וטימין טריים.