אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה

כבד קצוץ

כבד קצוץ פולני אמיתי, לפי מיטב המסורת של המומחים

| מסעדת בתיה | פורסם 20/03/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 ק"ג כבד עוף

5 בצלים, קצוצים

5 ביצים קשות, קצוצות

מלח

פלפל שחור

2 מצות, מפוררות

אופן ההכנה:

1 מקלפים את הקליפה מהכבדים, וחותכים לקוביות.

2 מטגנים את הבצלים במחבת עמוקה עם שמן. כשהם מתחילים להפוך לשקופים מוסיפים את הכבדים והביצים הקשות, ומטגנים עד שהכבדים מוכנים, אבל לא יבשים. 5 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את המצות המפוררות.

3 מתבלים את התערובת במלח ופלפל (לא יותר מדי) ומקררים. אחרי שהתערובת התקררה לחלוטין, טוחנים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח