צילום׃ istockphoto
האריסה הכי טובה בעולם
אנשים, זהו יום המזל שלכם: עינת אדמוני חולקת את המתכון לאריסה שלה, שיכולה לעבוד כרוטב, כממרח או כציר. עם המתכון הזה, אתם כבר בחצי הדרך לשלל מטעמים. אז לגזור ולשמור, הא?
עינת אדמוני | בלבוסטה, הוצאת Artisan Books
| פורסם 05/03/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
מצרכים (ל-2 וחצי כוסות(:
10 שיני שום
1 פלפל אדום רגיל, מקולף ללא גרעינים וקלוי
כוס ורבע שמן קנולה
1/4 כוס רסק עגבניות
1/2 כוס כמון טחון
1/3 כוס פלפל חריף מסוג קאיין
1/3 כוס פפריקה הונגרית אדומה
1/4 כוס קימל טחון
2 כפות מלח
אופן ההכנה:
1 במעבד מזון הניחו את השום, הפלפל האדום, 1 כוס שמן ורסק העגבניות ורסקו היטב עד שהתערובת אחידה.
2 הוסיפו את הכמון, פלפל הקאיין, פפריקה, קימל ומלח. טפטפו בעדינות את שארית השמן בזמן שהמכשיר פועל, המשיכו עד שהאריסה הופכת לתערובת אחידה וחלקה.
3 אחסנו את האריסה במכל אטום במקרר, היא טובה ל-3 חודשים.