אוכל
צילום׃ rtyree1, Istock

קישואים מאודים בחמאה

מנה בריאה, טרייה וחמה. תוספת מזינה לכל ארוחה

| מועצת הבקר והחלב | פורסם 07/07/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

750 גרם קישואים צעירים קטנים
75 גרם חמאה רכה
מלח ופלפל לפי הטעם
3 כפות שמיר קצוץ דק מאד

אופן ההכנה:

1 מקלפים את הקישואים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ בערך. 2. ממיסים בסיר 3 כפות חמאה. מוסיפים את פרוסות הקישואים, מתבלים במלח ופלפל ומאדים עד שכל הנוזלים יתאידו ( כ-15 דקות ) 3. את החמאה הנותרת טורפים היטב יחד עם השמיר. 4. להעביר את הקישואים לצלחת הגשה כשהחמאה מעליהם ולהגיש.