צילום׃ rtyree1, Istock
קישואים מאודים בחמאה
מנה בריאה, טרייה וחמה. תוספת מזינה לכל ארוחה
| מועצת הבקר והחלב
| פורסם 07/07/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
750 גרם קישואים צעירים קטנים
75 גרם חמאה רכה
מלח ופלפל לפי הטעם
3 כפות שמיר קצוץ דק מאד
אופן ההכנה:
1 מקלפים את הקישואים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ בערך. 2. ממיסים בסיר 3 כפות חמאה. מוסיפים את פרוסות הקישואים, מתבלים במלח ופלפל ומאדים עד שכל הנוזלים יתאידו ( כ-15 דקות ) 3. את החמאה הנותרת טורפים היטב יחד עם השמיר. 4. להעביר את הקישואים לצלחת הגשה כשהחמאה מעליהם ולהגיש.