וידאו WMV׃ עדי רם
מנגולד מוקפץ עם שמן זית ושום
רק מנגולד, שום ושמן זית ולא תאמינו כמה זה טעים ליד דגים, בשר או עוף.
מיכל מוזס | על השולחן
| פורסם 17/02/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (5 מנות):
3-2 כפות שמן זית
2 חבילות מנגולד ללא פטוטרת (החלק הלבן) קרועים לפיסות גדולות
3-2 שיני שום קצוצות דק
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים מנגולד, תוך כדי ערבוב, עד שהוא נובל.
2 מוסיפים שום ומטגנים בלי שישחים.
3 מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.