אוכל
וידאו WMV׃ עדי רם

מנגולד מוקפץ עם שמן זית ושום

רק מנגולד, שום ושמן זית ולא תאמינו כמה זה טעים ליד דגים, בשר או עוף.

מיכל מוזס | על השולחן | פורסם 17/02/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

3-2 כפות שמן זית
2 חבילות מנגולד ללא פטוטרת (החלק הלבן) קרועים לפיסות גדולות
3-2 שיני שום קצוצות דק
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים מנגולד, תוך כדי ערבוב, עד שהוא נובל. 

2 מוסיפים שום ומטגנים בלי שישחים. 

3 מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.