אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב"

סלט גזר בוכרי

מתעצלים לחתוך גזרים לגפרורים דקים? אתם יכולים להתכבד ולרכוש בסופר שקית של מקלות גזר מוכנים, הכל קול (על הדרך תקנו גם זרעי כוסברה כתושים)

רון יוחננוב | "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב" | פורסם 06/06/22 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.9 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

10 גזרים (כ-400 גרם), קלופים וחתוכים לגפרורים דקים

חצי כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה דק

5 שיני שום, קצוצות דק

1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק

1 כפית פלפל צ'ילי אדום טרי, קצוץ דק

1 כפית זרעי כוסברה, כתושים (אם רוצים)

מיץ מלימון אחד

3 כפות חומץ רגיל או חומץ תפוחים

2 כפות שמן זית

1 כפית סוכר

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה בינונית את כל מרכיבי הסלט ומערבבים.

2 מתבלים במלח ובפלפל שחור. מגישים.

>> המתכון מתוך "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". 139 שקלים (במבצע: 99 שקלים). לרכישת הספר