צילום׃ none
פשטידת קישואים ללא גלוטן
פשטידה צבעונית ועשירה ללא קמח, עם בצל, עגבניות מיובשות, שומשום וגבינות. מתאימה במיוחד לצליאקים ונפלאה לאירוח
| מכון אברהמסון
| פורסם 23/04/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 בצלים גדולים פרוסים דק
2 ק"ג קישואים מגורדים בפומפייה ומסוננים מנוזלים
1 קוטג'
1 קופסת גבינה לבנה
1/4 כוס גבינת פרמזן
1/4 כוס עגבניות מיובשות קצוצות ללא סוכר
5 ביצים
מלח, פלפל
2 כפות שומשום
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן, עד להשחמה. מסננים ומשלבים בקערה עמוקה עם הקישואים המגוררים.
2 מוסיפים את כל המרכיבים שנשארו ומערבבים טוב. מעבירים לתבנית עגולה ומשומנת קלות.
3 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25-30 דקות עד להזהבה ומגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
*המתכון באדיבות מכון אברהמסון לגמילה מעישון, מסוכר, גלוטן והתמכרויות