אוכל
צילום׃ none

פשטידת קישואים ללא גלוטן

פשטידה צבעונית ועשירה ללא קמח, עם בצל, עגבניות מיובשות, שומשום וגבינות. מתאימה במיוחד לצליאקים ונפלאה לאירוח

| מכון אברהמסון | פורסם 23/04/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 62 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 בצלים גדולים פרוסים דק

2 ק"ג קישואים מגורדים בפומפייה ומסוננים מנוזלים

1 קוטג'

1 קופסת גבינה לבנה

1/4 כוס גבינת פרמזן

1/4 כוס עגבניות מיובשות קצוצות ללא סוכר

5 ביצים

מלח, פלפל

2 כפות שומשום

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן, עד להשחמה. מסננים ומשלבים בקערה עמוקה עם הקישואים המגוררים.

2 מוסיפים את כל המרכיבים שנשארו ומערבבים טוב. מעבירים לתבנית עגולה ומשומנת קלות.

3 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25-30 דקות עד להזהבה ומגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

*המתכון באדיבות מכון אברהמסון לגמילה מעישון, מסוכר, גלוטן והתמכרויות