אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר

סלט שורשים תאילנדי

מסיבה גדולה של ירקות שורש ותיבול אסייתי היא משהו שאנחנו אף פעם לא מסרבים לו. אם רק תיתנו למעבד המזון לעזור עם קיצוץ הירקות - בעוד דקות ספורות מעכשיו הוא יכול להיות גם על שולחנכם

ברק יחזקאלי | במהירות הברק | פורסם 14/01/24 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 גזרים צבעוניים, קלופים

2 קולרבי

שורש סלרי

כף ג'ינג'ר קצוץ

שן שום, כתושה

צ'ילי אדום, קצוץ דק

3 כפות סויה

2 כפות רוטב דגים

מיץ מ-2-3 ליים או לימון אחד

2 כפיות שמן שומשום

פלפל שחור גרוס

כף זרעי כוסברה, קלויים וכתושים

3 כפות שומשום, קלוי

חבילת כוסברה, קצוצה

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הירקות במעבד מזון עם דיסק ז'וליינים דקים, ומעבירים לקערה גדולה.

2 מוסיפים פנימה את שאר המרכיבים ומערבבים היטב בידיים.

3 נותנים לסלט לעמוד כ-10 דקות מחוץ למקרר. טועמים ומתקנים תיבול.