צילום׃ אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר
סלט שורשים תאילנדי
מסיבה גדולה של ירקות שורש ותיבול אסייתי היא משהו שאנחנו אף פעם לא מסרבים לו. אם רק תיתנו למעבד המזון לעזור עם קיצוץ הירקות - בעוד דקות ספורות מעכשיו הוא יכול להיות גם על שולחנכם
ברק יחזקאלי | במהירות הברק
| פורסם 14/01/24
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 גזרים צבעוניים, קלופים
2 קולרבי
שורש סלרי
כף ג'ינג'ר קצוץ
שן שום, כתושה
צ'ילי אדום, קצוץ דק
3 כפות סויה
2 כפות רוטב דגים
מיץ מ-2-3 ליים או לימון אחד
2 כפיות שמן שומשום
פלפל שחור גרוס
כף זרעי כוסברה, קלויים וכתושים
3 כפות שומשום, קלוי
חבילת כוסברה, קצוצה
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הירקות במעבד מזון עם דיסק ז'וליינים דקים, ומעבירים לקערה גדולה.
2 מוסיפים פנימה את שאר המרכיבים ומערבבים היטב בידיים.
3 נותנים לסלט לעמוד כ-10 דקות מחוץ למקרר. טועמים ומתקנים תיבול.