אוכל
צילום׃ Thomas Barwick, GettyImages IL

מחית שורשים בחלב קוקוס

ניתן להגיש כמצע או כתוספת למנות עוף, בשר או דגים

דרור מרקו | גלובס | פורסם 06/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

3 ראשי סלרי בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5 שורשי פטרוזיליה קלופים ופרוסים בינוני
1 פחית חלב קוקוס
¾ 1 כוסות מים
מלח
פלפל לבן

אופן ההכנה:

1 מערבבים בסיר את כל החומרים. מביאים לסף רתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים עד שהשורשים רכים. 2. מסננים (שומרים את הנוזלים), מעבירים לבלנדר וטוחנים למחית חלקה ואחידה. מוסיפים מהנוזלים אם יש צורך. 3. מגישים חם, כמצע או כתוספת למנות עוף, בשר או דגים.