אוכל
צילום׃ MARIA TOUTOUDAKI, Istock

חציל קלוי

מה שעושים עם טחינה גולמית ודבש

עדי רם | הוצאת כינרת | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

3-4 חצילים
שרופים על להבה.
1 שן שום כתוש
4 כפות שמן זית בטעם ירוק רענן "יד מרדכי"
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות דבש מפרחי אקליפטוס "יד מרדכי"
כוס טחינה גולמית
מעט מלח גס
4\1 כוס מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

1 קולפים את החצילים חותכים לקוביות, ומגירים מהם נוזל מיותר. 2. מפזרים על החצילים מיץ לימון, שמן זית, פטרוזיליה, מלח. 3. מניחים על כל צלחת מעט טחינה, מניחים מעל קוביות חציל. 4. מפזרים על כל צלחת דבש אקליפטוס, ומגישים.