צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
תבשיל ירוק (להגשה על אורז, לאוכלי קטניות)
תוספת מדהימה של תרד ערבי ושום, להגשה כרוטב על אורז או כסלט ללא הנוזלים
חיים כהן | mako אוכל
| פורסם 17/03/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
חבילה גדולה של תרד ערבי (אם אין, אפשר להמיר בעלי מנגולד)
חצי כוס שמן זית
ראש שום ירוק, לא מקולף, עם מעט מהגבעול
מלח
אופן ההכנה:
1 שוטפים את עלי התרד הערבי היטב. אין צורך לנקות את הגבעולים. לא מייבשים.
2 מחממים את שמן הזית בסיר, וכשהוא מעט חמים מוסיפים את התרד, השום ומעט מלח.
3 מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה על אש בינונית.
4 מסירים את המכסה ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהתרד רך לגמרי.
* אפשר להגיש את התרד עם כל הנוזלים שלו (מומלץ), או לסנן אותו לפני ההגשה. בכל מקרה מומלץ לזלף עוד טיפה שמן זית מלמעלה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!