אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

לביבות זוקיני כמו ביוון

אתרע מזלכם ואתם לא ביוון? גם אנחנו לא, ולכן דאגנו לפצות את עצמנו בלביבות זוקיני מטוגנות וטעימות להשתנק, כדי שלפחות בבטן נרגיש קצת בחופש

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 12/08/24 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

12-15 יחידות:

5 זוקיני, שטופים היטב ולא מקולפים

כפית מלח

כוס גבינת פטה משובחת, מפוררת

2 ביצים

2-3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק

רבע כוס נענע קצוצה דק

כפית פלפל שחור גרוס

5 כפות קמח תופח

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1 מגררים גס את הזוקיני ושמים במסננת. מפזרים את המלח, מערבבים היטב ומניחים לזוקיני להגיר נוזלים כחצי שעה. סוחטים היטב.

2 מערבבים בקערה פטה מפוררת, ביצים, בצל ירוק, נענע ופלפל שחור. מוסיפים את הזוקיני הסחוטים ואת הקמח התופח ומערבבים היטב.

3 יוצרים כדורים בגודל פינג פונג ומטגנים בשמן עמוק כ-5 דקות, עד שהלביבות שחומות ומבחוץ ומוכנות מבפנים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!