אוכל
צילום׃ אדי מזרחי

סלט עגבניות איטלקי של אדי ממאסטר שף

אין כמו האיטלקים האלה, שיודעים למצות את הקסם שבפשטות. עגבניות, בצל וגבינה: כמה קליל, ככה משגע

אדי מזרחי | mako | פורסם 07/02/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

סלסלת עגבניות שרי חצויות
חצי כוס בצל ירוק קצוץ גס (החלק הירוק בלבד)
200 גרם גבינת פטה רכה
שמן זית
חומץ בלסמי
מלח גס ופלפל שחור גרוס מעט

אופן ההכנה:

1 מערבבים את העגבניות, הבצל והגבינה.

2 מתבלים בשמן זית, בלסמי, מלח ופלפל ומגישים.

>> עוד ממטבחו של אדי: פסטה ברוטב עגבניות וזיתים