אוכל
צילום׃ לבנת גינזבורג, יחסי ציבור

סלט תפוחי אדמה, פלפל חריף ושום

סלט עשיר בגוון חריף - תוספת מקורית לכל ארוחה

| מגדלי חבל הבשור | פורסם 29/03/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 תפוחי אדמה בינוניים
1 כף שמן
1 כפית גרגירי חרדל
1 כפית זירעוני קימל
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפיות גרעיני חמנייה
1 כפית שומשום
1/2 כפית כורכום
1 פלפל אדום חריף חתוך דק
קליפה מגורדת משני לימונים
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1 מבשלים את תפוחי האדמה בקליפה במי מלח עד שהם מתרככים, אך לא יותר מדי.

2 קולפים וחותכים לקוביות גדולות.

3 מחממים שמן במחבת. כשהשמן חם מכניסים לתוכו את גרגירי החרדל, הקימל, הפלפל הגרוס, גרעיני החמנייה והשומשום. מוסיפים את הכורכום, קליפת הלימון ומיץ הלימון ומבשלים 2 דקות.

4 מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ויוצקים עליהם את התערובת.

5 מוסיפים שמן זית ואת הפלפל האדום החריף. מערבבים, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.