אוכל
צילום׃ עודד קרני

באג'י תפו"א (תבשיל תפו"א ותערובת תבלינים)

מתכון לתבשיל שעושה טוב על הנשמה

| גלריית המומחים | פורסם 22/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 תפו"א בינונים שעברו הרתחה ונחתכו לקוביות
2 כפות שמן
1 כפית זנגוויל כתוש טרי
1 כפית שום כתוש טרי
1 צ'ילי ירוק חתוך לחתיכות קטנטנות
½ כפית מלח או לתבל לפי הטעם
2 כפות כוסברה טרייה קצוצה
1 כפית גראם מאסאלה

אופן ההכנה:

לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הג'ינג'ר והשום ולחמם יחד כמה שניות. להוסיף את הצ'ילי ולערבב עוד מס' שניות. להוסיף את קוביות תפו"א והמלח ולערבב מס' דקות עד שתפו"א מזהיבים. לקשט בכוסברה קצוצה ולהגיש חם.