אוכל
צילום׃ עודד קרני

פלפלים קלויים בתחמיץ עשבי תיבול

תוספת צבעונית וטעימה

| טבע הריפוי | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

‏‏3 פלפלים אדומים גדולים קלויים חתוכים לרצועות דקות‏
‏3 פלפלים ירוקים גדולים קלויים חתוכים לרצועות דקות‏
‏3 כפות חומץ יין אדום‏
‏2 כפיות שום כתוש‏
רבע כפית ריחן מיובש
רבע כפית קורנית מיובשת
רבע כפית רוזמרין מיובש
רבע כפית מיורן מיובש
רבע כפית אורגנו מיובש

אופן ההכנה:

תוספת צבעונית וטעימה. אפשר להכין את הפלפלים יומיים מראש ולשמור במקרר עד לשעת ההגשה. שמים את הפלפלים בקערת זכוכית. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. משרים למשך 30 דקות ‏לפחות. מגישים בטמפרטורת החדר.