צילום׃ anasimin, Istock
פשטידת פטריות ללא גלוטן
פשטידה ללא קמח, אבל עם המון גבינות וטעמים. מתאימה במיוחד לצליאקים ומעולה גם לשבועות
מכון אברהמסון | null
| פורסם 19/04/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 בצל גדול פרוס דק
1 סלסלת פטריות שמפניון
3 פטריות שיטאקה טריות (או יבשות מושרות שעה במים חמים)
1 קופסת קוטג'
1 קופסת גבינה לבנה 9%
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
קורט אגוז מוסקט
4 ביצים
פלפל ומלח
שומשום (אופציה)
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן, עד להשחמה. מוסיפים את שני סוגי הפטריות ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מקררים בצד.
2 במקביל, בקערה עמוקה, מערבבים את הקוטג', הגבינות, האגוז המוסקט והביצים. מוסיפים את תערובת הבצל והפטריות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק. ניתן לפזר מעט גבינת פרמזן או שומשום מעל.
3 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-40 דקות. מחכים כ-5 דקות לפני שחותכים, ומגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
*המתכון באדיבות מכון אברהמסון לגמילה מעישון, מסוכר, גלוטן והתמכרויות
>> עוד מתכון טוב לפשטידת פטריות