אוכל
צילום׃ anasimin, Istock

פשטידת פטריות ללא גלוטן

פשטידה ללא קמח, אבל עם המון גבינות וטעמים. מתאימה במיוחד לצליאקים ומעולה גם לשבועות

מכון אברהמסון | null | פורסם 19/04/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 75 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל גדול פרוס דק

1 סלסלת פטריות שמפניון

3 פטריות שיטאקה טריות (או יבשות מושרות שעה במים חמים)

1 קופסת קוטג'

1 קופסת גבינה לבנה 9%

1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת

קורט אגוז מוסקט

4 ביצים

פלפל ומלח

שומשום (אופציה)

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן, עד להשחמה. מוסיפים את שני סוגי הפטריות ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מקררים בצד.

2 במקביל, בקערה עמוקה, מערבבים את הקוטג', הגבינות, האגוז המוסקט והביצים. מוסיפים את תערובת הבצל והפטריות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק. ניתן לפזר מעט גבינת פרמזן או שומשום מעל.

_OBJ

3 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-40 דקות. מחכים כ-5 דקות לפני שחותכים, ומגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

*המתכון באדיבות מכון אברהמסון לגמילה מעישון, מסוכר, גלוטן והתמכרויות

 

>> עוד מתכון טוב לפשטידת פטריות