אוכל
צילום׃ מירב גביש, גבישס, בלוג אוכל

סלט תפוחי אדמה שאי אפשר להפסיק לאכול

מכירים את זה שאתם מסיימים את סלט תפוחי האדמה שהגשתם לעצמכם לצלחת, ובלי לשים לב מושיטים את היד לקערה הכללית ולוקחים עוד, פעם אחר פעם אחר פעם? אז ככה. מתכון מהבלוג גבישס

מירב גביש | גבישס, בלוג אוכל | פורסם 19/10/20 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 662 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תפוחי אדמה גדולים

חצי בצל סגול קטן, פרוס דק וקצוץ

1 מלפפון חמוץ

2 כפות עלי שמיר, מופרדים מהגבעולים

2 בצלים ירוקים, פרוסים דק (או עירית)

3 ביצים קשות – 1 מגוררת ו-2 קצוצות גס

לרוטב:

חצי כפית חרדל

רבע כפית מלח

פלפל שחור

3 כפות מיונז

1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

1 מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד לריכוך, קולפים וחותכים לקוביות של 2 ס"מ.

2 מערבבים בעדינות את כל מרכיבי הסלט בקערה.

3 מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה נפרדת.

4 מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים בעדינות. משהים חצי שעה בצד או במקרר, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

_OBJ_OBJ_OBJ

לבלוג של גבישס 

לאינסטגרם של גבישס

בתיאבון!