צילום׃ Ksenia Kozlovskaya, Istock
תפוחי אדמה אפויים
תוספת פחממתית מענגת של תפוחי אדמה ברוטב פסטו
נאוה (דונה קישוט) | לאכול עם העיניים
| פורסם 07/07/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (8 מנות):
8 תפוחי אדמה בינוניים, משוחים בשמן זית ועטופים בנייר כסף
לפסטו פטרוזיליה
שליש כוס שמן זית
2 כוסות פטרוזיליה
2 שיני שום
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-220 מעלות.
2 מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית ואופים כשעה.
3 טוחנים את כל מרכיבי הפסטו, פותחים כל תפוח אדמה באמצע, שופכים מעט מהפסטו ומגישים.