אוכל
צילום׃ Ksenia Kozlovskaya, Istock

תפוחי אדמה אפויים

תוספת פחממתית מענגת של תפוחי אדמה ברוטב פסטו

נאוה (דונה קישוט) | לאכול עם העיניים | פורסם 07/07/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 58 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

8 תפוחי אדמה בינוניים, משוחים בשמן זית ועטופים בנייר כסף

לפסטו פטרוזיליה

שליש כוס שמן זית
2 כוסות פטרוזיליה
2 שיני שום
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-220 מעלות.

2 מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית ואופים כשעה.

3 טוחנים את כל מרכיבי הפסטו, פותחים כל תפוח אדמה באמצע, שופכים מעט מהפסטו ומגישים.