יח``צ׃ יחסי ציבור
סלט טאבולה עשבים עם קינואה ודובדבנים
מתכון של ארז קומורובסקי
ארז קומרובסקי | בראשית
| פורסם 03/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 כוסות דובדבנים מגולענים
1/2 כוס קינואה
1 ליטר מים רותחים
1 צרור נענע מופרד לעלים
1 צרור פטרוזיליה מופרד לעלים
1 צרור עירית
1 צרור מנגולד, רק העלים הירוקים
3 לימונים סחוטים
מלח ים
פלפל שחור גרוס טרי
שמן זית סורי עם טעם מודגש
אופן ההכנה:
1 מניחים את הקינואה בקערה ויוצקים עליה את המים הרותחים. משהים 25 דקות ומסננים. 2. קוצצים את העשבים ומניחים בקערה. 3. מוסיפים לקערה את הקינואה, הדובדבנים ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. 4. מערבבים, מתקנים תיבול ויוצקים מעל שמן זית בנדיבות.