אוכל

סלט ביצים פטנט בתנור

אנחנו יודעים, מפחיד לחשוב על דרך חדשה להכין סלט ביצים, אבל זה מבריק: במקום להיאבק עם קליפות מתחת לזרם המים, שוברים את כל הביצים לתבנית, משגרים לתנור עם פטה ומקבלים סלט סופר טעים במינימום מאמץ ובלגן

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 03/12/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.7 49 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קופסה (250 גרם) גבינת פטה כבשים 20%

10 ביצים

מלח

פלפל שחור

2-3 כפות בצל ירוק קצוץ (או עירית)

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מניחים את גבינת הפטה בתבנית. שוברים את הביצים לתוך התבנית מסביב לגבינה, מתבלים במלח, פלפל שחור ושמן זית, ומכניסים לתנור ל15-20 דקות עד שהביצים מתקשות.

3 מוצאים את התבנית מהתנור, מוסיפים בצל ירוק ומועכים את הביצים יחד עם הגבינה. אפשר להוסיף כף נוספת של שמן זית כדי ליצור מרקם רך יותר. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

סלט ביצים פטנט (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
סלט ביצים פטנט|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!