אוכל
צילום׃ רשת "קפה ג'ו"

טבולה אנשובי מיוחדת

סלט מלפפונים ובורגול בתוספת מיוחדת של אנשובי קצוץ

ארז קומרובסקי | גלובס | פורסם 08/04/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

3-4 מלפפונים צעירים מגוררים דק
חצי כוס שמיר קצוץ דק
1 כוס עלי בייבי ארוגולה קצוצים דק-דק
6 פילה אנשובי קצוצים דק
חצי כוס בורגול דק מושרה במים חמים 10 דקות ומסונן
5 כפות שמן זית עדין
2 לימונים בשלים סחוטים
מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 סוחטים את בשר המלפפונים המגוררים, מערבבים עם העשבים הקצוצים, עם הבורגול הפתוח ועם האנשובי הקצוץ.

2 מתבלים במלח, בפלפל ובמיץ לימון, מוסיפים שמן זית ומערבבים שנית, משהים 5 דקות ומגישים.