אוכל
צילום׃ istockphoto

צ'יפס קייג'ון

רצועות תפוחי אדמה מטוגנות בתיבול דומיננטי

| מגדלי חבל הבשור | פורסם 29/03/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

5 תפוחי אדמה

לתערובת הקייג'ון

1 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית אבקת שום
1 כפית תימין מיובש
2/1 כפית פלפל צ'ילי אדום גרוס

למטבל

4 עגבניות קלופות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לאורך לרבעים. אם הם גדולים, חוצים כל רבע.

2 מחממים את השמן בסיר עמוק. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שהם מזהיבים היטב.

3 מערבבים את תערובת הקייג'ון בקערה קטנה.

מוציאים את תפוחי האדמה המטוגנים מהשמן ומיד בוזקים עליהם את התערובת.

4 מגררים את העגבניות ומתבלים במלח ובפלפל שחור.

5 מגישים את הצ'יפס בקערה לשולחן ולידו את מטבל העגבניות. טובלים את הצ'יפס במטבל ואוכלים.