צילום׃ istockphoto
סלט במיה מטוגנת ודג אינטיאס
עם בצלי שאלוט וצנוניות
מרקוס גרשקוביץ וארז מרגי | מסעדת אנג'ליקה
| פורסם 08/07/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 בצלי שאלוט פרוסים דק
5 צנוניות פרוסות דק
100 גרם במיה חצויה לאורך
עלי כוסברה ונענע, עלי חרדל, ריג'לה
150 גרם אינטיאס מפולט ופרוס לפרוסות דקות
חצי פלפל חריף ירוק פרוס דק
6-7 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבמיה בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב. 2. מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד, למעט הדג, ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. 3. מעבירים לצלחת עמוקה, מניחים את פרוסות הדג למעלה וסוחטים עליהן מעט מיץ לימון. מגישים.