אוכל
צילום׃ istockphoto

קישואים בתנור

מנת פתיחה עדינה וטעימה

עדי רם | mako | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

5 קישואים שטופים ומקולפים
2 בצלים קצוצים
מעט שמן לטיגון
תימין טרי
שמן זית
מלח גס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות. מטגנים את הבצלים הקצוצים במעט שמן עד להזהבה. חוצים את הקישואים לאורכם. מניחים את חצאי הקישואים בתבנית, בוזקים עליהם מעט שמן זית, ומפזרים תימין ומלח. מלמעלה מפזרים את הבצל המטוגן (לא כולו). מכניסים לתנור החם לכ-15 דקות. לפני ההגשה מפזרים עוד בצל מטוגן ותימין