אוכל
תמונת AVI׃ mako

תוספת ברוקולי מוקפץ

מתכון למנת ברוקולי בריאה וטעימה שתוסיף צבע לשולחן. פחות מ-20 דקות עבודה

איתי כהן | מאסטר שף | פורסם 07/05/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 66 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מרכיבים:

ברוקולי

50 גרם חמאה

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 חולטים את הברוקולי בסיר עם מים מומלחים.

2 בינתיים ממיסים במחבת את החמאה יחד עם השום, המלח והפלפל.

3 מסננים את הברוקולי, מעבירים למחבת עם החמאה המתובלת ומקפיצים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!