סלט עם גבינה צפתית צרובה
מתים על חלומי מטוגנת אבל מעדיפים לוותר על 30 אחוזי השומן? אז קבלו את השוס הבא: גבינה צפתית. מטגנים אותה בדיוק כמו חלומי, ומקבלים תוספת לסלט במרקם וטעם שממש דומים למקור וב-5% שומן בלבד
יעל קצב | mako
| פורסם 29/09/25
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
לסלט:
1 גביע גבינת צפתית
חצי ראש חסה
כוס עגבניות שרי
1 בצל סגול
חופן זיתי קלמטה
לרוטב:
2 כפות שמן זית
כף חומץ בלסמי
כפית דבש
חצי כפית חרדל גרגירים
חצי שן שום, כתושה
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 חותכים ירקות לסלט ומכינים את הרוטב.
2 פורסים את גלגל הצפתית לרוחב כך שמתקבלים שני גלגלים דקים יותר. מייבשים מעט את הגבינה עם נייר סופג.
3 מחממים מעט שמן במחבת. צורבים את הצפתית משני הצדדים עד להזהבה.
4 מניחים את הצפתית על הסלט. מוזגים מעל את הרוטב.



לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!




