אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

ארוחה מהירה: ירקות מוקפצים עם בקר

שדכו את המנה לאורז או לנודלס, ותקבלו ארוחת צהריים או ערב ב-20 דקות של עבודה ובעלות של פחות מ-60 שקלים ללפחות שני אנשים. מתכון שתמיד כדאי שיהיה בשלוף

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 01/07/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.1 62 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

זמן הכנה: 20 דקות
זמן הכנה כולל: 40 דקות
עלות: כ-58 שקלים

מרכיבים :

2 כפות שמן, לטיגון

1 בצל גדול, חתוך לרצועות

500 גרם כתף בקר, פרוס לרצועות

3 פלפלים, אדומים וצהובים, חתוכים לרצועות

5 שיני שום, קצוצות גס

כפית צ'ילי

3-4 כפות שמן שומשום

4-5 כפות רוטב סויה

250 גרם אננס בקוביות (מקופסת שימורים)

2 כפות סילאן

חצי כוס מהמיץ של האננס

חבילת נבטים

2 יחידות בצל ירוק, קצוץ דק

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל במחבת רחבה כ-2 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-3 דקות נוספות.

2 מוסיפים את הפלפלים ומטגנים כ-3 דקות נוספות.

3 מוסיפים את יתר המצרכים לפי הסדר, למעט הנבטים והבצל הירוק.

4 מבשלים כ-10 דקות ומסירים מהאש. מוסיפים את הנבטים והבצל ירוק ומגישים.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

>> בשבוע שעבר הכנו סלמון בתנור ב-8 דקות עבודה

>> לכל המתכונים ב-60 שקל ו-60 דקות