צילום׃ getty images
סלט כרוב
סלט שתמיד זוכה להצלחה גדולה
| mako
| פורסם 28/04/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ראש כרוב
1/3 כוס שמן
1/3 כוס סויה
1/3 כוס חומץ
2 כפות סוכר
100 גרם שומשום
50 גרם גרעיני דלעת
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הכרוב גס.
2 מערבבים את חומרי הרוטב - השמן, הסויה, החומץ והסוכר - ושופכים על הכרוב. מערבבים היטב.
3 קולים את השומשום וגרעיני הדלעת על מחבת עד השחמה.
4 מוסיפים לכרוב ומערבבים היטב.
5 מומלץ לתת לסלט לנוח כשעה-שעתיים לפני ההגשה.