אוכל
צילום׃ getty images

סלט כרוב

סלט שתמיד זוכה להצלחה גדולה

| mako | פורסם 28/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 63 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ראש כרוב

1/3 כוס שמן

1/3 כוס סויה

1/3 כוס חומץ

2 כפות סוכר

100 גרם שומשום

50 גרם גרעיני דלעת

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הכרוב גס.

2 מערבבים את חומרי הרוטב - השמן, הסויה, החומץ והסוכר - ושופכים על הכרוב. מערבבים היטב.

3 קולים את השומשום וגרעיני הדלעת על מחבת עד השחמה.

4 מוסיפים לכרוב ומערבבים היטב.

5 מומלץ לתת לסלט לנוח כשעה-שעתיים לפני ההגשה.