צילום׃ istockphoto
בטטות עם טימין ודבש
תוספת מתקתקה וטעימה למנה העיקרית
| גלריית המומחים
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (8 מנות):
2 בטטות גדולות פרוסות
שמן זית להברשה
מלח, פלפל
5 ענפי טימין
3 כפות דבש
2 כפות מים רותחים
אופן ההכנה:
פרסו את הבטטות לפרוסות דקות, סדרו אותן בתבנית, הברישו עם שמן זית ופזרו מעט מלח ופלפל. ערבבו את הדבש עם המים ופזרו אותו מעל הבטטות. לסיום פזרו מעל הבטטות מעט ענפי טימין. הכניסו לתנור שחומם קודם לכן לחום של 180 מעלות. אפו 45 דקות או עד שפרוסות הבטטה מתרככות ומשחימות בצדדים. קררו והגישו.