אוכל
צילום׃ אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

רוסט ירקות

מנת ירקות מהירת הכנה, מרהיבה בצבעים, טעימה, משביעה ודלת קלוריות

רועי טל | HOME MADE | פורסם 13/03/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

מרכיבים

1 ראש כרובית בינויני
1 דלורית בינונית
2 בצלים סגולים
3 פלפלים צבעוניים (1 ירוק, 1 אדום, 1 צהוב)
2 קישואים בינוניים
שליש כוס שמן זית
כף גרעיני כוסברה טחונים
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 חותכים את הדלורית והפלפלים לריבועים בגודל של 3*3 ס"מ.2. מפרידים את ראש הכרובית לפרחים.3. חותכים את הבצל גס.4. חותכים את הקישואים לפרוסות אלכסוניות בעובי של 1 ס"מ.5. מכניסים את כל הירקות החתוכים לקערה גדולה, ומערבבים היטב עם שמן הזית והתבלינים.6. פורסים על תבנית אפייה את הירקות המתובלים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד להשחמת פרחי הכרובית (כ-25 דקות).7. מגישים חם או בטמפרטורת החדר (כאנטיפסטי).