אוכל
צילום׃ אודי אסרף, יחסי ציבור

סלט חם של פירות יבשים ובורגול דק

סלט בריאות מקורי וטעים עם בורגול דק, צימוקים ואגוזים בגוון לימוני חמצמץ

אודי אסרף | מסעדת סיימון | פורסם 30/12/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

400 גרם בורגול דק
500 מ"ל מים רותחים
רבע כוס שמן זית
קורט קינמון טחון
חצי כף מלח דק
50 גרם צימוקים קצוצים
50 גרם תאנים קצוצות
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
300 גרם בצל קצוץ
100 גרם גבעולי סלרי קצוצים
גרדה מ-2 לימונים

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה את הבורגול, המים, הקינמון והמלח, מערבבים ואוטמים בניילון נצמד ל-5 דקות.

2 מטגנים בנפרד את הבצל על להבה נמוכה עד להשחמה.

3 מסירים את הניילון מהבורגול ומערבבים במזלג.

4 מוסיפים את הפירות היבשים, הבצל והסלרי ומערבבים.

5 מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את גרדת הלימון.